12.02.2025
11 лютого 2025 року в ДНЗ "Скалатський професійний ліцей" майстром в/н з професії "кухар, кондитер" Купецькою Марією Богданівною був проведений відкритий урок виробничого навчання на тему: "Приготування страв з птиці".
На уроці здобувачі освіти ознайомились з послідовністю технологічного процесу під час приготування страв з птиці.
Під час вступного інструктажу узагальнені основні етапи: класифікація птиці, послідовність прийомів під час приготування напівфабрикатів з птиці, правила організації робочого місця, різновиди страв з птиці.
Урок пройшов насичено, учні проявили ініціативність, сумлінність та вдосконалили свою фахову майстерність. Було цікаво спостерігати за креативністю та творчим підходом здобувачів освіти до виконання завдань.